Hyr vårt fina hus

Huset

  Det rymliga stenhuset med sina 140 kvm ger en svalka under de heta sommarmånaderna, och är till skillnad från många provensalska hus också varmt och skönt under de kyligare vintermånaderna. 
  På nedervåningen finns ett stort kök med allt du behöver i maskinväg. Köket är öppet mot det nedre vardagsrummet som har en stor öppen spis. Det är ett härligt rum att umgås i, kanske spela något av sällskapsspelen eller prata om den gångna dagens aktiviteter med en fördrink i handen. På samma plan finns också ett sovrum med dubbelsäng (160 cm) och en toalett.

  På övervåningen finns ytterligare ett "vardagsrum" med TV-skärm. Det finns trådlöst internet och det är så vi "tittar på TV"
. Vi streamar helt enkelt.

Sovrummen

De tre sovrummen är stora och ljusa. Ett ligger på nedervåningen och de två andra är belägna en trappa upp. Det största rummet har en dubbelsäng 180 cm. De båda andra har sängar som är 160 cm.

The "master bed-room" med dubbelsäng (180cm) och en härlig utsikt över grannens åkrar och ängar.

Badrummet

Badrummet på övervåningen är väl tilltaget med dubbla handfat, dusch och badkar  för den som så önskar.
På nedervåningen finns en mindre toalett. Från maj till oktober när det är skönt väder, är det i princip ingen som använder duschen inomhus. Det är så mycket härligare att ducha under bar himmel i uteduschen som finns intill poolen.

Köket

  Vår familj älskar att laga mat och matlagningen är en viktig del av våra vistelser i St Martin. Därför har vi satsat på ett stort och rejält bondkök, platsbyggt och i ek. Där finns all utrustning som behövs. Den klassiska La Canchespisen (Frankrikes motsvarighet till AGA-spisen) går på gas och det finns bra arbetsytor som underlättar köksarbetet. Det finns diskmaskin, kyl och frys, liksom mikrovågsugn, matberedare, elvisp, stavmixer och fritös. Tvättmaskin finns. Dock ingen torktumlare.